Lazer epilasyon ile sakal çıkması engellenir mi?

• Konuyu başlatan AnLexX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 105

AnLexX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 18 yaşındayım ve sakal konusunda bana hiç yakışmadığını düşünüyorum ve tamamen kurtulmak istiyorum. Sakal bölgesine lazer epilasyon yapılıyor mu yapılıyorsa da ne kadardır teşekkürler.

Yapılıyor. Arkadaşım yaptırdı. Ama dikkat et yüze işlem yapılması şakaya gelmez. Profesyonel bir yere gitmeni öneririm. Mümkünse çok iyi araştır merdiven altı yerlere gitme. Hastane gibi düzgün yerlerde varsa daha iyi olur. Ayrıca not: Yaş ilerledikçe fikirler değişebiliyor. Asla şunu yapmam, asla bunu etmem deyip sonradan fikri değişebiliyor insanın. Geri dönüşün olmayabilir. Yaşın gençmiş, tavsiye etmiyorum bu yüzden. Kesinlikle dinle beni.

Senin yerinde olsam düzenini hiç bozmadım.
Ayrıca piyasada bir ton güzellik uzmanı diye gezinenler var , para uğruna seni sağlığından da edebilirler .

Yapılıyor. Arkadaşım yaptırdı. Ama dikkat et yüze işlem yapılması şakaya gelmez. Profesyonel bir yere gitmeni öneririm. Mümkünse çok iyi araştır merdiven altı yerlere gitme. Hastane gibi düzgün yerlerde varsa daha iyi olur. Ayrıca not: Yaş ilerledikçe fikirler değişebiliyor. Asla şunu yapmam, asla bunu etmem deyip sonradan fikri değişebiliyor insanın. Geri dönüşün olmayabilir. Yaşın gençmiş, tavsiye etmiyorum bu yüzden. Kesinlikle dinle beni.

Hocam haklısınız ama 2-3 günde bir tıraş olmakta sıkıyor tıraş sonrası kendimi daha temiz ve iyi hissediyorum.

Lazer epilasyon , özellikle kılları gür sert erkekler için tam bir para tuzağı ,
Lazer epilasyon yaptırıp kıllarım çıkmıyor diyen erkek sayısı çok azdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı