Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba yakın zamanda gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum daha dünyagöze gitmedim aklımda dünyagöz var İstanbul'da önerdiğiniz başka göz hastanesi var mı önerebileceğiniz doktorlara da açığım.
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum daha dünyagöze gitmedim aklımda dünyagöz var İstanbul'da önerdiğiniz başka göz hastanesi var mı önerebileceğiniz doktorlara da açığım.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 19 Ocak 2024 #2 Hocam bende istiyorum cizdirmek ama 21 yaşından önce önermiyorlar. Şubatta 18 olacağım bakalım gidip bir iyice araştırma yapacağım.
Hocam bende istiyorum cizdirmek ama 21 yaşından önce önermiyorlar. Şubatta 18 olacağım bakalım gidip bir iyice araştırma yapacağım.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Ocak 2024 #3 SenpaiKangal dedi: Hocam bende istiyorum cizdirmek ama 21 yaşından önce önermiyorlar. Şubatta 18 olacağım bakalım gidip bir iyice araştırma yapacağım. Genişletmek için tıkla... hocam ben 21 yaşına kadar bekleyemem
SenpaiKangal dedi: Hocam bende istiyorum cizdirmek ama 21 yaşından önce önermiyorlar. Şubatta 18 olacağım bakalım gidip bir iyice araştırma yapacağım. Genişletmek için tıkla... hocam ben 21 yaşına kadar bekleyemem
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 19 Ocak 2024 #4 Dushh dedi: Hocam ben 21 yaşına kadar bekleyemem Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam MSÜ falan düşünüyorsanız bir şey diyemem.
Dushh dedi: Hocam ben 21 yaşına kadar bekleyemem Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam MSÜ falan düşünüyorsanız bir şey diyemem.