Lazer ile göz çizdirmek kalıcı ve olumlu sonuç verir mi?

TheWylde

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500
Arkadaşlar uzağı göremiyorum. Araştırmalarım sonucu lazer ile çizdirme yolunu buldum. Sizce nasıl bir tedavi bu? Güvenilir mi, fiyatí nasıl? Bunu yaptırdıktan sonra gerçekten kalıcı olarak geçer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
10-30 bin TL arasında fiyatı var ve göz ameliyatı olanların çoğu gözlüğü attığı söyleniyor. @Pantheon'un bir blogunda okumuştum. Lazer ameliyatıyla gözünü çizdirmiş ve ameliyat olmuş. Gözlüğü attığını söylüyordu. Belki birkaç bir şeyler söyleyebilir konu hakkında.

Büyümüyor normal. Doktor dedi ki uzağı görmüyorsun gözlük takarsan uzağında görürsün dedi ama miyop gözlükle geçmez dedi.
Miyop gözlükle geçmez doğru demiş. Eğer 20 yaşını geçtiysen yaptırabilirsin, tavsiye ederim.

Miyop gözlükle geçmez doğru demiş. Eğer 20 yaşını geçtiysen yaptırabilirsin, tavsiye ederim.
Maalesef 16 yaşındayım ve çok büyük sıkıntı çekiyorum gerke okul gerek iş gerek Hayat hiç bir şekilde uzağı göremiyorum. Gözlerimi kısarak ancak biraz görebiliyorum bu seferde çok garip gözüktüğü mu soyluyolar.

Maalesef 16 yaşındayım ve çok büyük sıkıntı çekiyorum gerke okul gerek iş gerek Hayat hiç bir şekilde uzağı göremiyorum. Gözlerimi kısarak ancak biraz görebiliyorum bu seferde çok garip gözüktüğü mu soyluyolar.
16 yaşındaki birine lazer ameliyatı yapacaklarını sanmıyorum risk gereği.

@TheWylde 16 yaşında yapmazlar o ameliyatı. @ItsAllGoodman'ın da dediği gibi göz numarasının ilerlemesinin durması lazım. 20 yaşından erken yapmazlar, sanmıyorum yapacaklarını. Önce göz ilerlemesinin durduğundan emin olunması lazım. Bir müddet daha gözlükle idare edeceksiniz gibi duruyor.

16 yaşındaki birine lazer ameliyatı yapacaklarını sanmıyorum risk gereği.

Yapmazlar, 16 yaşındaki birisinin göz ilerlemesi, durmayacağı için durmasını beklerler ve ilerleyen yaşlara ertelerler.

Maalesef 16 yaşındayım ve çok büyük sıkıntı çekiyorum gerke okul gerek iş gerek hayat hiçbir şekilde uzağı göremiyorum. Gözlerimi kısarak ancak biraz görebiliyorum bu sefer de çok garip gözüktüğü mu söylüyorlar.

Maalesef mümkün değil olsa bile yaptırmayın bu çok hassas bir operasyon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı