Lazer ile kıl dönmesi tedavi süreci nasıl işliyor?

Kainn

Hectopat
Sorum üste daha önce olan var mı? 1 hafta önce ağrılar vb. başladı bugün özel bir doktor gitim sanırım 26 senelik doktordu. Apse boşaltı sonra antibiyotik verdi iç gel konusacagız sonra her gün pansuman gel dedi durum göre ameliyat ya da lazer yapacak, sanırım iltihap geçerse lazer olacağım erken teşhis olduğu için büyük ihtimalle lazer olacağım.

Ameliyat olanlarda anlatırsa süreç sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun hocam sakın ameliyat videoları vs izlemeyin sonra korkarsınız ben yaşadım. 2 kere ameliyat oldum. Ameliyatta bel altını iğneyle uyuşturuyorlar, sonra kesip alıyorlar. Ameliyat 20-30 dk sürüyor genelde ameliyatı basit. Ameliyattan sonrası zor. 1-2 gün hastanede kalıyorsunuz duruma göre. Bir de ameliyattan sonra dren takıyorlar. O dreni taburcu olacağınız zaman çıkartırlarken çok fazla acıtıyor. Ameliyattan sonra1 ay boyunca oturamamıştım ben yemeği ayakta yiyordum. Şu an da hala sportif faaliyetler yapamıyorum mesela beden eğitiminde muafım.

Geçmiş olsun maalesef izledim sabahtan akşama kadar araştırma filan yapıyorum. Doktor rahatlati biraz lazer yaparız sana bağlı dedi ondan sonra araştırmayı kestim.

Sizinki kaç yılıkti.

Geçmiş olsun maalesef izledim sabahtan akşama kadar araştırma filan yapıyorum. Doktor rahatlati biraz lazer yaparız sana bağlı dedi ondan sonra araştırmayı kestim.
Hocam kesinlikle videodakilerin hiçbirini görmüyorsunuz.Lazer daha kolaymış galiba rahat olun hocam.
Sizinki kaç yılıkti.
3-4 ay.

Hocam kesinlikle videodakilerin hiçbirini görmüyorsunuz. Lazer daha kolaymış galiba rahat olun hocam.

3-4 ay.

O kadar uzun değil niye ameliyat etiler acaba? 1 ameliyat farklı yöntem oldunuz?

Cidden korkuyorum ama inşallah lazer olurum, dediğim gibi benim 1 hafta oldu direk aile söyledim bu tür şeylerden utanmam pek.

O kadar uzun değil niye ameliyat etiler acaba? 1 ameliyat farklı yöntem oldunuz?

Uzun aslında hocam. Ben bir de fazla oturuyordum.

Cidden korkuyorum ama inşallah lazer olurum, dediğim gibi benim 1 hafta oldu direk aile söyledim bu tür şeylerden utanmam pek.

Korkmanıza gerek yok hocam ben de korkuyordum başta korkulcak bir şey yokmuş. Zaten oradaki iğne yapan hemşireler falan çok tatlı bayağı rahatlatıyorlar seni.

Uzun aslında hocam. Ben bir de fazla oturuyordum.

Korkmanıza gerek yok hocam ben de korkuyordum başta korkulcak bir şey yokmuş. Zaten oradaki iğne yapan hemşireler falan çok tatlı bayağı rahatlatıyorlar seni.

Teşekkür ederim içimi biraz da rahatlatiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…