Bugün kolumda ufak bir dövme vardı onu sildirmeye gittim. Lazer ile işlem uygulandı fakat işlem uygulanırken koruyucu gözlük takmadım ve ışığa baktım biraz. Gözüme direkt lazer gelmedi fakat ışığa baktığım için hasar falan oluşmuş mudur acaba gözde?
Hayır ağrı, sızı, yanma, batma, görmede sıkıntı gibi bir sorun yok. Bu konuyu açana kadar aklımda bile değildi gözlük takmadığım.
Konuyu ilgili yerlere sordum. Gözün zarar görmesi için göze direkt olarak lazer atışı gelmesi gerektiği, yalnızca lazere bakmanın göze zarar vermediği söylendi. Yani aynı durumu yaşayan arkadaşların endişelenmesine gerek yok.
Bugün kolumda ufak bir dövme vardı onu sildirmeye gittim. Lazer ile işlem uygulandı fakat işlem uygulanırken koruyucu gözlük takmadım ve ışığa baktım biraz. Gözüme direkt lazer gelmedi fakat ışığa baktığım için hasar falan oluşmuş mudur acaba gözde?
Daha ilk seansa gittim; dövmem çok küçük ve tek renk, çizgi hâlinde olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hafiften silinmeye başladı. Dövmenin boyutuna, rengine ne zaman yapıldığına göre silme işleminin etkisinin değişeceği için senin dövmen için bir şey söyleyemem maalesef. Tavsiyem en kısa sürede gidip bilgi alman; çünkü dövme sildirme işlemi anında gerçekleşen bir süreç değil, aylar sürüyor.