Bilgisayar açılırken F12, F11, F10 tuşlarına sırayla abanın. Güç tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz. Büyük ihtimal exit dedikten sonra Ok demiyorsunuzArkadaşlar start basınca biosda kaldı çıkamıyorum ne yapacam? Exit diyorum gene biosa geliyor.
Yeniden başlıyor gene bios geliyor güç tuşundands kapattım olmuyor kaldı böyleBilgisayar açılırken F12, F11, F10 tuşlarına sırayla abanın. Güç tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz. Büyük ihtimal exit dedikten sonra Ok demiyorsunuz
Fişini çekin anakarttan bios pilini çıkarıp 5 saniye bekletin sonra geri takın.Yeniden başlıyor gene bios geliyor güç tuşundands kapattım olmuyor kaldı böyle
Acaba yanlışlıkla windows silinmiş olmasın? Olabilir mi?Fişini çekin anakarttan bios pilini çıkarıp 5 saniye bekletin sonra geri takın.
Ya o sürücü aktarma uygulamasından sonra oldu her şey. Şimdi bende windows 10 cdsi var onu taksam biosdan ssdye windowsu kurabilirmiyiz?Hmmm kullandığınız yazılımdan olma ihtimali var. Evde başka bilgisayar var mı?
Kurarız. Dediğim gibi açılırken F10, F11, F12'ye abanın.Ya o sürücü aktarma uygulamasından sonra oldu her şey. Şimdi bende windows 10 cdsi var onu taksam biosdan ssdye windowsu kurabilirmiyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.