Lazimbana.com'dan alınan Windows 10 OEM Key sorun cikarir mi?

Evet bahsedilen site üzerinden alınıyor fakat dikkat etmek gereken hususlar var.
Bazı satıcılar MAK key veriyorlar size. Retail bulmak zor. Ödemeyi karşı tarafın hesabına geçmeden önce kontrol edin ve öyle yatırın.

Beni korkuttunuz ama dayanamayıp sabah hemen aldım ödemeyi ininal ile yaptım umarım bir şey olmaz.

Son düzenleme:
Korkmaniza gerek yok size bir key vericek satıcı. Key'i "Ürün Anahtarı" kısmına girdikten sonra şu adımları izleyip kontrol edin.

Başlat > cmd
daha sonra çıkan command bölümüne;
slmgr -dli yazıp bir süre bekleyin. Çıkan iletide VOLUME_MAK yazıyor ise size MAK key verilmiş demektir. Satıcıya bunun fotosunu çekip mail atın ve RETAIL Key istediğinizi talep edin. Aksi taktirde para iadesi isteyin.

Yazmayı unutmuşum keyi girdim sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Almayı düşünen varsa İmla-Bilişim denen mağazadan almasın. Windows 10 Pro Retail key diye önce kullanılmış key yolladı sonra da Enterprise MAK key yolladı. Format atmak zorunda kaldım. Güvenilir Retail W10 Pro key satan bir yer biliyorsanız önerilerinize açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…