Selamlar, böyle Online e-ticaret platformlarında öncelikle satıcıların profillerine ve yorumlarına göz atarsan ve doğrulanmış hesap olduklarına dikkat edersen bir problem olmayacağını düşünüyorum.
Biz arkadaşla bayağı bir oynamak istiyoruz ama bu işlerden anlamadığımız için dolandırılacağımızı düşünüyoruz sana zahmet olmazsa en ucuz nasıl oynayabileceğimizi linkleriyle söyler misin?
Ben o siteden Office key almıştım ve satıcı gayet ilgiliydi ve çalışmıştı. Farklı satıcılarda durum ne olur bilemem yorumlara bakmanız faydalı olacaktır.
Biz arkadaşla bayağı bir oynamak istiyoruz ama bu işlerden anlamadığımız için dolandırılacağımızı düşünüyoruz sana zahmet olmazsa en ucuz nasıl oynayabileceğimizi linkleriyle söyler misin?
Benim satın aldığım mağaza değil ama gamesatış güvenilir dilerseniz benim satın aldığım mağaza ile iletişime geçin ben kendisinde 4-5 ürün satın aldım gayet başarılılar.
GameSatış aracılığı ile Oyuncu Pazarında satış yapan B and M Market mağazasından güvenli hesap, skin, item satın al! Mağazanın ilanlarını ve yorumlarını incele.
www.gamesatis.com
o ürün gözükmüyor ancak ben olmayan ürünleri istediğimdede benim için tedarik ettiler.