Lazmu Atlantis og Pro 4K vs Logitech G PRO X Superlight 2

ymkoeet

Hectopat
Öncelikle para pek de önemli değil tek derdim uzun vadede başımı ağrıtmaması ve en az 2-3 yıl götürmesi.
Ne de olsa her çıkan fareyi koleksiyon yapar gibi alacak ve her gün başka fareyi kullanacak değilim keza bunun yanında bana her çıkan fareyi yollayacak bir sponsorumda bulunmuyor. Tek bir fare alıp yoluma uzun süre devam etmek istiyorum.
Logitech'e ise doğal olarak güvenim tam hem kendi tecrübelerimden hem de çevreme dayanaraktan.
Bundan önce elimde Razer DeathAdder V3 kablolu versiyonu vardı fakat birden bozuldu ve açıkça söylemek gerekirse Razer'dan soğudum.
Elimin ölçüleri 18cm-9cm
Tutuş ise hiç fark etmez bundan önce de Glorious Model O kullanıyordum. Ama yine de ergo olursa daha iyi olur.
Tüm önerilerinize açığım.

OG Pro'da gıcırdama sorunu var şu an. Yeni batchler çıkmadan almayın. Ergo istiyorsanız V3'ün Pro modelini alın. Bozulması normal değil. Bir şey olmuştur.

GPX 2 overpriced diyorum ben. Türkiye'ye 5000 TL'den gelir diye düşünüyorum, ve bu fazla. GPX'in skatezleri ile aynı kalitede. Onun dışında güzel. Ama bu paraya alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…