LC Waikiki sitesindeki fotoğrafı tablo yaptırmak

Cherax

Hectopat
Aşağıdaki sitedeki yastıkları aldım ve şekilleri çok hoşuma gitti. Tablo yaptırmak istiyorum fakat Photoshop'ta düzenlediğim zaman bile kalitesi çok düşüyor ve tabloda kötü duracağından korkuyorum. Bu şekilleri nasıl net bir şekilde tabloya bastırırım?

Kastettiğin şekilleri maske olarak çıkartıp, yeni bir şekilmiş gibi kenarlarını yumuşatıp daha sonra Illustrator programında istediğin gibi yapman daha uygun olur sanırım. Adobe Photoshop'u kastediyorsan o pixel düzeyince çalışıyor, İllustrator ise vector düzeyinde çalışıyor diye biliyorum. İllustrator ilgi alanıma girmediği için kesin bir yardım edemem ama bu dalda da araştırmanı önerebilirim.

Resim.

Dediğini anlamadım ama sitedeki en kaliteli resmi bu, yastıkların.

Şimdi ben bu yastıkların yüzeyindeki şekilleri tabloya bastırmak istiyorum. Sitede tam siyah kullanılmamış grimsi siyah kullanılmış ve kalitesi düşük yani tabloya bastırınca kalite düşecek.

Kastettiğin şekilleri maske olarak çıkartıp, yeni bir şekilmiş gibi kenarlarını yumuşatıp daha sonra Illustrator programında istediğin gibi yapman daha uygun olur sanırım. Adobe Photoshop'u kastediyorsan o pixel düzeyince çalışıyor, Illustrator ise Vector düzeyinde çalışıyor diye biliyorum. Illustrator ilgi alanıma girmediği için kesin bir yardım edemem ama bu dalda da araştırmanı önerebilirim.

Deneyeceğim.

Bulacağın iki tane yastığın fotoğrafını çekip üzerine Corel Draw ya da Inkscape gibi vektörel bir programda kendin çizebilirsin. Böylece büyütsen de bozulmaz.

Böyle bir şey yaptım.

Dosya Ekleri

• çizim.png
    çizim.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 68
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı