Giyim LC Waikiki'de 2000 TL'ye 1200 TL + %5 indirim

2000e 1000 indirim kodları:
CRKSJ3KKE10
CRKTBFD2E10
Lütfen alışveriş yapacak olanlar kullansın. Sabah 08.00e kadar geçerli.

Evet iade ediliyor. Ben kargo ile kapıma aldığım ürünü Waikiki mağazasına gidip elden iade etmiştim, eve gelen ürün de mağazaya gidip iade edilebiliyor.
Birkaç ürün var ama olacak mı hiç emin değilim olmazsa direk orada deneyip iade veririm artık.

Belirtilen süre bitti fakat kampanya hala mevcut, sepette indirim oluyor. Kaçıranlar baksın satın alabilirse haber etsin.

Arkadaşlar bu indirim nerdeyse sürekli oluyor anlamadığınız şey bu. Ben yaklaşık 3-4 senedir lcwdan bu şekilde alışveriş yapıyorum kaçırdık diye üzülmeyin sürekli geliyor ki şuan zaten yaklaşık 2-3 haftadır var bu indirim her gün

Arkadaşlar belim 83 cm ebat tablosunda s beden uygun görünüyor ancak farklı bir markada daha önce sorun yaşamıştım alan kişiler tavsiye verebilir mi 1.70/70 Kg bir erkek için hangi bedeni almalıyım?

Arkadaşlar Online alınan ürünler mağazadan iade edilebiliyor mu? Denemeden aldığımız için olmazsa diye.
Ben direk mağazaya sipariş verdim 2 gün sonra orada deneyeceğim inşallah olurda iadeye gerek kalmaz çünkü indirimli almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…