LC Waikiki'de okula giderken çalışılabilir mi?

422470

Hectopat
Lise sonum, 18'im, LC'de çalışmak istiyorum ama arkadaşlar part time olarak okuldan sonra çalışamazsın dediler. Okul bittiğinde gidip çalışsam o şekil olmuyor mu? İlla mezun olmayı mı beklemeliyim?

İse alma olaylarini falan tam bilmiyorum belgeleri toplayip kargoluyorlar o zamana denk getirebilirsen girersin. Mesela şu anda wp grubuna kimseyi almiyorlar belgeler kargolandi diye.
Ben full time'da girebilirim sene sonuna kadar çalışmayı planlıyorum sadece bayramda değil. Hangi evrakları istediler ki?

Bayagi bir kagit imzaladim ve istifa kagidi da imzalattilar. Direkt istifani kendi elinle yaziyorsun geri kalan belgeleri okumadan imzaladim.
Geri kalan belgeleri okumana izin verdi mi hocam seni işe alan kişi?

Cok kagit vardi rahat 30 tane imzalamisimdir ugrasmadim okumakla.
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Başvuru yaptım ben ama internet sitesinden yaptım. Mağazaya gidip yüzyüze başvuru yapsam daha mı iyiydi? Sen nasıl yaptın?

Anladım hocam. Teşekkür ederim. Başvuru yaptım ben ama internet sitesinden yaptım. Mağazaya gidip yüz yüze başvuru yapsam daha mı iyiydi? Sen nasıl yaptın?

İnternetten de yaptim ama bekleme suresi cok uzundu bende magazaya gidip konustum ayni gun numarami aldilar zaten bence sizde oyle yapin.

İnternetten de yaptim ama bekleme suresi cok uzundu bende magazaya gidip konustum ayni gun numarami aldilar zaten bence sizde oyle yapin.
Teşekkür ederim cevaplar için.

Bu mağazaya gidip konuşma olayı nasıl oluyor gidip eleman arıyor musunuz diye mi soruyoruz yoksa direkt cv mi bırakıyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…