LC27HG70 alınır mı?

Evet usb ye m-HG727CCAA-1023.0[0867].bin dosyasını atıp, Osb yi açıp aşağı konumda 5 saniye bekleyin.
Siz monitörü yeni aldınız şu an Geçerli sürüm 1023 olmasın ?

Bende Fat 32 usb ile yaptım oldu. Bide dosya ismini m-HG727CCAA-1024.0[0978].bin olarak değiştirip dener misiniz.
yok olmadı hocam.hocam steam veya battle.net adresinizi verirmisiniz ? sizi ekleyeyim.oyun oynarız

USB format'ını NTFS yapıpdeneyin birde, Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. 27 inç olan modeli kullanıyorsunuz değilmi ?

Son düzenleme:
Çok kafanıza takmayın yeni olarak benim gördüğüm sadece ( Monitörünüzün görüntüsüyle ilgili sorun yaşıyorsanız bu testi yapın ) Diye bir ekleme yapmışlar testi yapınca monitör ekranı komple yeşil oluyor ölü piksel falan var mı onu görüyorsunuz o kadar.

yok önemli değil ya gayet güzel monitör.steam id falan varmı hocam ?

yok önemli değil ya gayet güzel monitör.steam id falan varmı hocam ?
Aldığım günden beri yanına yaklaşa bilen başka monitör yok gerek fiyat olsun gerek teknoloji mutlaka ya 10Bit değil ya HDR yok ya parlaklık değeri 350cd/m2 değil ya FreeSync2 yok.
Steam ID.

Aldığım günden beri yanına yaklaşa bilen başka monitör yok gerek fiyat olsun gerek teknoloji mutlaka ya 10Bit değil ya HDR yok ya parlaklık değeri 350cd/m2 değil ya FreeSync2 yok.
Steam ID.

Hocam teşekkür ederim her şey için. 10 bit dediniz ama 8 bit çıkış yazıyor bende windowsta. Bu şimdi icc dosyası varya. Onu yükledim profil olarak öyle gözüküyor en azından. Bunun olayı nedir? Yani sonuç olarak çok farkedemedim bile yüklendiğini. E zaten ayarlarımda değişmedi. Bunun artısı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…