Bugün Arduino Uno ile robotik kodlama proje ödevim için LCD ekranımı test ediyordum. İnternette bulduğum en basit bağlantıyı denedim, ancak LCD ekranımda hiçbir şekilde ışık dahi yanmadı. Sizce LCD ekranım bozuk olabilir mi, yoksa bağlantıyı ben mi hatalı yaptım?
İnternette bulduğum bağlantı ve kod aşağıdaki gibiydi. Yeniden uyguladım ve bağlantıda ya da kodda herhangi bir hata görünmüyor.
Bugün Arduino Uno ile robotik kodlama proje ödevim için LCD ekranımı test ediyordum. İnternette bulduğum en basit bağlantıyı denedim, ancak LCD ekranımda hiçbir şekilde ışık dahi yanmadı. Sizce LCD ekranım bozuk olabilir mi, yoksa bağlantıyı ben mi hatalı yaptım?
İnternette bulduğum bağlantı ve kod aşağıdaki gibiydi. Yeniden uyguladım ve bağlantıda ya da kodda herhangi bir hata görünmüyor.
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
LCD ekranı bozuk olma ihtimali yok önündeki emülatör muhtelemen bişileri yanlış bağlamışındır iyi kontrol et. Bide programın adını söylermisin ? zamanında okulda bunlardan verirler bağlamaya çalışırdık