F Fat1h Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Böyle bir LCD ekran geçti elime fakat kablo bağlantısı hakkında bilgi bulamadım. Arduino da kullanmak istiyorum.
Böyle bir LCD ekran geçti elime fakat kablo bağlantısı hakkında bilgi bulamadım. Arduino da kullanmak istiyorum.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Ocak 2022 #2 LCD ekranin fotoğrafı yok hocam.
F Fat1h Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Hd6850 dedi: LCD ekranin fotoğrafı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi gelmiş olması lazım.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Ocak 2022 #4 Fat1h dedi: Şimdi gelmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fat1h dedi: Şimdi gelmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Fat1h Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #5 Hd6850 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Hd6850 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Ocak 2022 #6 Fat1h dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz.
Fat1h dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz.
mgul3423 Zeptopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Çozum bulabildinizmi hocam çalıltırabildinizmi aynı ekrandan bende de var çalıştıramadım. Hd6850 dedi: Ne demek hocam. Bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benzer ekrandan bendede var çalıştıramadım pinlerini bulamadım. 1pin GND, 3 pin backlight Enable , 8 pin VCC, 10 pin GND bu binleri buldum geri kalan 6 pini bulamadım nasıl bulacağım hakkında bilginiz varmı? şimdiden cevaplar İçin teşekkür ederim Son düzenleme: 27 Kasım 2024
Çozum bulabildinizmi hocam çalıltırabildinizmi aynı ekrandan bende de var çalıştıramadım. Hd6850 dedi: Ne demek hocam. Bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benzer ekrandan bendede var çalıştıramadım pinlerini bulamadım. 1pin GND, 3 pin backlight Enable , 8 pin VCC, 10 pin GND bu binleri buldum geri kalan 6 pini bulamadım nasıl bulacağım hakkında bilginiz varmı? şimdiden cevaplar İçin teşekkür ederim