FixerHuman Megapat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi 1 hafta önce aldığım monitörde dün bilgisayarı açdığımda kırmızı bir nokta gördüm. Üzerine herhangi bir şey yapılmıyor. Herhangi bir baskı da uygulanmıyor. Nasıl geçirceğim? Yardım ederseniz sevinirim :-( Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2016
Başlıkta da belirttiğim gibi 1 hafta önce aldığım monitörde dün bilgisayarı açdığımda kırmızı bir nokta gördüm. Üzerine herhangi bir şey yapılmıyor. Herhangi bir baskı da uygulanmıyor. Nasıl geçirceğim? Yardım ederseniz sevinirim :-(
Umut İzgi Kilopat Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #2 Bir saat izlet monitörüne bunu kendine gelir (TAM EKRAN) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir saat izlet monitörüne bunu kendine gelir (TAM EKRAN) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FixerHuman Megapat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #3 Attığın İçin Teşekkürler Lakin Sonuç Yine Aynı
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.957 Makaleler 21 Çözümler 2 6 Nisan 2016 #4 Parmağınla o noktaya 10-15 sn. basılı tut.
FixerHuman Megapat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #5 Herkese sağol yok oraya yapışmış resmen gitmiyor başka çözüm kalmadı herhalde serviste almaz harbi napcam
Herkese sağol yok oraya yapışmış resmen gitmiyor başka çözüm kalmadı herhalde serviste almaz harbi napcam