ZynPasa Megapat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Şubat 2015 #1 Merhabalar, Bende boşta duran bir LCD monitör var. Bunu uyduya bağlayıp televizyon gibi kullanmayı düşünüyorum . Önerileriniz nelerdir ?
Merhabalar, Bende boşta duran bir LCD monitör var. Bunu uyduya bağlayıp televizyon gibi kullanmayı düşünüyorum . Önerileriniz nelerdir ?
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #2 Monitöründe sadece VGA varsa işin zor. Eğer HDMI bağlantısı varsa rahatlıkla monitörünü televizyon yapabilirsin.
Monitöründe sadece VGA varsa işin zor. Eğer HDMI bağlantısı varsa rahatlıkla monitörünü televizyon yapabilirsin.
ZynPasa Megapat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Şubat 2015 #3 HDMI bağlantım yok. VGA to Scart dönüştürücü kullansam olur mu ? Bir de ses işini nasıl ayarlayacağım ? VGA kablosu sadece görüntü iletiyor.
HDMI bağlantım yok. VGA to Scart dönüştürücü kullansam olur mu ? Bir de ses işini nasıl ayarlayacağım ? VGA kablosu sadece görüntü iletiyor.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #4 Ses işini bilemeyeceğim ama görüntüyü şu kablo ile aktarabilirsin. Dark VGA - RCA Dönüştürücü kablo - Gold.com.tr
Ses işini bilemeyeceğim ama görüntüyü şu kablo ile aktarabilirsin. Dark VGA - RCA Dönüştürücü kablo - Gold.com.tr
RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #5 Hdmi yoksa isin biraz zor ama imkansiz degil.Sea sikintisi yasarsin buyuk ihtimalle
K Kayk Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 1 4 Eylül 2015 #6 Tuna Yücer dedi: Monitöründe sadece VGA varsa işin zor. Eğer HDMI bağlantısı varsa rahatlıkla monitörünü televizyon yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ustad ben k7llanmadigim monitoru tv yapicagim nasil yapa bilirim hdmi girisi var. Direk uydudan geleni baglamak istiyorum.
Tuna Yücer dedi: Monitöründe sadece VGA varsa işin zor. Eğer HDMI bağlantısı varsa rahatlıkla monitörünü televizyon yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ustad ben k7llanmadigim monitoru tv yapicagim nasil yapa bilirim hdmi girisi var. Direk uydudan geleni baglamak istiyorum.
S stenlie Hectopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #7 Dark Full HD TV BOX 1920x1200 Çözünürlüklü Dahili Hoparlörlü Fiyatı işini fazlasıyla görecektir. Ben kullanıyorum cok memnunum sadece sesi az cıkıyor onuda hoparlor desteği ile halledebilirsin.
Dark Full HD TV BOX 1920x1200 Çözünürlüklü Dahili Hoparlörlü Fiyatı işini fazlasıyla görecektir. Ben kullanıyorum cok memnunum sadece sesi az cıkıyor onuda hoparlor desteği ile halledebilirsin.