Masaüstünde her şey yolunda fakat tarayıcı ya da bir klasör açtığımda (genellikle tarayıcıda) görüntü gidiyor. Bir süre bekledikten sonra geliyor ama fareyi kımıldatmamla tekrar gidiyor. Aynı durum sekme geçişlerinde de oluyor, mevcut sekmeyi değiştirdiğimde görüntü gidiyor, geri döndüğümdeyse geliyor. Oyunlarda hiç olmadı bu durum, ekseriyetle tarayıcılarda ve dosyalarda oluyor. Bazen de uykudan sonra yapıyor bunu, bazen de hiç sorun çıkarmadan çalıştığı oluyor. Ben donanımsal bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Sorun tam olarak nedir, nasıl çözülür?
Yukarıdakini yazalı biraz zaman geçti, bugünlerde ilk açılışta monitörden cızıtrılar geliyor. Bununla karşılaştığımda kapatıyordum ama bir süre sonra cızırtının kesildiğini fark ettim. Bu şekilde kullanmak bir sorun çıkarır mı LCD monitörler patlar mı, yangına sebep olur mu?
Ayrıca monitörde ısınma gibi bir problem yok.
Yukarıdakini yazalı biraz zaman geçti, bugünlerde ilk açılışta monitörden cızıtrılar geliyor. Bununla karşılaştığımda kapatıyordum ama bir süre sonra cızırtının kesildiğini fark ettim. Bu şekilde kullanmak bir sorun çıkarır mı LCD monitörler patlar mı, yangına sebep olur mu?
Ayrıca monitörde ısınma gibi bir problem yok.