Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgisi var mı bilmiyorum ama R7 370 gaming ekran kartı kullanıyorum. Bu model bir LCD TV ile performans düşer mi? Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Hayır performansı etkilemez ama normalde kullandığın monitörün 1366x766 yı destekliyor ve sen o çözünürlükte oynuyorsun 60 fps alıyorsun, tv ye bağlayınca 1080p (1920x1080)'e alırsan çözünürlüğü fps düşer. Televizyonun ms si yüksek olabili eğer yüksekse sıkıntılı. Yani geç tepki verirse zorluk çekersin. Ama büyük monitörde oyun keyfi de güzel oluyor
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgisi var mı bilmiyorum ama R7 370 gaming ekran kartı kullanıyorum. Bu model bir LCD TV ile performans düşer mi? Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Söylediğiniz model 50 HZ destekliyor. Panel tipi oyun oynayacağın için IPS olsa daha iyi olurdu. Tepki süresi 5 ms kötü değil yani. 60 FPS'de 1080P'e bir ekranda hangi oyunları oynayacağınıza bağlı birde.
Yok renklerin canlılığı ve görüş açılarından dolayı. Ayrıca Anti-Glare yani yansımasız panel oluyorlar genelde. Güneş ışıkları vursa bile ekran görünüyor.