LCD TV İle Sabit 60 FPS Oyun Oynamak

bozgilik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgisi var mı bilmiyorum ama R7 370 gaming ekran kartı kullanıyorum. Bu model bir LCD TV ile performans düşer mi? Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Toshiba 24HV10G LCD Televizyon

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır performansı etkilemez ama normalde kullandığın monitörün 1366x766 yı destekliyor ve sen o çözünürlükte oynuyorsun 60 fps alıyorsun, tv ye bağlayınca 1080p (1920x1080)'e alırsan çözünürlüğü fps düşer. Televizyonun ms si yüksek olabili eğer yüksekse sıkıntılı. Yani geç tepki verirse zorluk çekersin. Ama büyük monitörde oyun keyfi de güzel oluyor

Söylediğiniz model 50 HZ destekliyor. Panel tipi oyun oynayacağın için IPS olsa daha iyi olurdu. Tepki süresi 5 ms kötü değil yani. 60 FPS'de 1080P'e bir ekranda hangi oyunları oynayacağınıza bağlı birde.

cs:go , lol ve mmorpg tarzı aion vs. gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı

cs:go , lol ve mmorpg tarzı aion vs. gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı

Free to Play oyunlarda sıkıntı çıkarmaz. Ekran kartınızın o oyunlarda aldığı FPS zaten 1080P'de 60 üstü.

şimdi bu oyunlarda 1080p sıkıntı çıkmaz ama IPS li ürünler de daha yüksek çözünürlükte daha rahat bir performans mı sağlar yani

şimdi bu oyunlarda 1080p sıkıntı çıkmaz ama IPS li ürünler de daha yüksek çözünürlükte daha rahat bir performans mı sağlar yani
Yok renklerin canlılığı ve görüş açılarından dolayı. Ayrıca Anti-Glare yani yansımasız panel oluyorlar genelde. Güneş ışıkları vursa bile ekran görünüyor.

1080P'de sıkıntı çıkmaz yani.

anladım teknoloji varya hergün yeni birşey çıkıyor dolar zaten uçmuş fiyatlar can yakıyor şükür tv kullanılmıyordu en azından işimizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…