Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 13 Şubat 2016 #11 papillon dedi: anladım teknoloji varya hergün yeni birşey çıkıyor dolar zaten uçmuş fiyatlar can yakıyor şükür tv kullanılmıyordu en azından işimizi görür Genişletmek için tıkla... Yapacak bişi yok artık. Ben alacaksınız sanıyordum
papillon dedi: anladım teknoloji varya hergün yeni birşey çıkıyor dolar zaten uçmuş fiyatlar can yakıyor şükür tv kullanılmıyordu en azından işimizi görür Genişletmek için tıkla... Yapacak bişi yok artık. Ben alacaksınız sanıyordum
P papillon Hectopat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #12 peki bu tv göze zarar verirmi yani bi arkadaşa sordum iki haftaya kör olursun dedi tv sonuçta uzaktan seyredilmek için tasarlanmış sonra lee sin gibi olmayayım
peki bu tv göze zarar verirmi yani bi arkadaşa sordum iki haftaya kör olursun dedi tv sonuçta uzaktan seyredilmek için tasarlanmış sonra lee sin gibi olmayayım