F f0rester Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar tv duvara monteli. Hdmi yuvası arkada kalıyor. Tv'yide nasıl cıkarabilecegımı bılmıyorum. Nasıl yapacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar tv duvara monteli. Hdmi yuvası arkada kalıyor. Tv'yide nasıl cıkarabilecegımı bılmıyorum. Nasıl yapacağım ?
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #2 Ekran tutacağının arkasında pay olur kaldırma payı. Birde yukarı doğru kaldırdığında çıkması lazım. Kızaklı oluyor genelde seninki kızaklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Ekran tutacağının arkasında pay olur kaldırma payı. Birde yukarı doğru kaldırdığında çıkması lazım. Kızaklı oluyor genelde seninki kızaklı mı?
F f0rester Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #3 Kardeşim tv'nin tırnakları duvardaki demire geçirilmiş. Üste dogru kaldırmayı denedim, olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
M madinina1 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #4 Aynen hepsi genelde kizakli olur. Bazıları açılması diye kitleniyor biraz kurcalarsan bulursun nasıl açıldığını.
Aynen hepsi genelde kizakli olur. Bazıları açılması diye kitleniyor biraz kurcalarsan bulursun nasıl açıldığını.