LCSC.com’dan alınan parçalar gümrüğe takılır mı?

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba LCSC.com’dan projelerim için SMD kapasitör direnç, ic, güc yönetim entegresi gibi çok küçük parçalar satın alacağım fakat bu kapasitör gibi parçalardan en az 50 tane sipariş ediliyor sizce kutunun içerisinde bu küçücük parçaların miktarı fazla diye ticarı sayılıp gümrüğe takılır mı?

Çok spesifik özellikler değilse Türkiye'de özdisan gibi sitelerden alın derim. Gümrük ödemesi olur mutlaka o aldıklarınızın.

Güç yönetim entegresi gibi parçaları Türkiye'de bulmak zor özdisanda bile olmuyor bazı parçalar Lcsc'den alırsamda belirli bir fiyatın altı için ek ücret gibi bir şey istiyor bende almışken hepsini oradan alayım diye düşündüm, ek ücret isterler dediğiniz şey %60 gümrük + %20 KDV mi?

Eğer ürünün paketi 50 adet içeriyorsa ve siz tek bir paket söylediyseniz takılma ihtimali pek yok. Fakat paket Custom yapıldıysa bilemiyorum.

Yani kendi tecrübelerime dayanarak böyle bir çıkarım yaptım, herhangi resmi bir belge bilgi ile alakası yok.

Eğer ürünün paketi 50 adet içeriyorsa ve siz tek bir paket söylediyseniz takılma ihtimali pek yok. Fakat paket Custom yapıldıysa bilemiyorum.

Yani kendi tecrübelerime dayanarak böyle bir çıkarım yaptım, herhangi resmi bir belge bilgi ile alakası yok.

Cut tape denen şekilde veya küçük torbaların içerisinde yollanıyor cut tapenin resmi aşağıda.

Dosya Ekleri

• IMG_1961.jpeg
    IMG_1961.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı