LCW işten ayrılınca çalışılan gün kadar maaşı öder mi?

422470

Hectopat
4 gündür çalışıyorum istifa gibi bir düşüncem yok ama arkadaşla aklımıza takıldı işten ayrılsam o 4 günün maaşını verirler mi? Arkadaşım 1 ayını doldurmadın vermezler diyor. Bende resmi yer verir diyorum.

Direkt depoya mı aldılar? Yoksa kendiniz mi belirttiniz? Bende depoyu istiyorum rahat diyorlar.
Depoda boşluk vardı WhatsApp grubunda tabloyu belirlediler ben depodaymışım. Kendim söylemedim onlar aldılar direkt. Depo çok rahat tek sıkıntısı sürekli koli taşıyorsun o da müşterilerle ilgilenmekten daha iyidir. Beden dinlenir ama beyin ve mental zor toparlıyor kendisini. Birde orada ortam çok iyiydi lise gibi herkes birbirini tanıyordu zaten muhabbet sohbet zaman geçiyordu. Ah bi lise mezuniyetine sahip olsaydım burada çalışmayı çok istiyordum. Hocam sizce bi oluru olmaz mı part time falan da olur lise mezunu mu alıyorlar sadece?

Lise mezunuyum ben alirlar. Simdi geldim isten ve reyonda olmama ragmen calisanlarla samimiyet kurunca is cok keyifli geciyor. Ama onumuzdeki ay kısmi part time geçeceğim Full cok agir geliyor.

Lise mezunuyum ben alirlar. Simdi geldim isten ve reyonda olmama ragmen calisanlarla samimiyet kurunca is cok keyifli geciyor. Ama onumuzdeki ay kısmi part time geçeceğim Full cok agir geliyor.
Ben lise mezunu değilim hocam alırlar mı sizce? Gerçekten muhabbetle birlikte zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile. Kısmi parta geçebilirsiniz olur.

Ben lise mezunu değilim hocam alırlar mı sizce? Gerçekten muhabbetle birlikte zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile. Kısmı parta geçebilirsiniz olur.

Alirlar mi bilmiyorum magazadan magazaya degismiyorsa eger yarin gittigimde sorabilirim isterseniz. Depoda calismadim ama reyonda bile zaman cok hizli geciyor cidden.

Alirlar mi bilmiyorum magazadan magazaya degismiyorsa eger yarin gittigimde sorabilirim isterseniz. Depoda calismadim ama reyonda bile zaman cok hizli geciyor cidden.
Sorarsanız sevinirim hocam size zahmet. Reyonda kafa çalışma arkadaşları gelirse çok rahat geçiyor ben bunu anladım. Depo zaten en rahatı tek yaptığın şey koli taşımak.

Sorarsanız sevinirim hocam size zahmet. Reyonda kafa çalışma arkadaşları gelirse çok rahat geçiyor ben bunu anladım. Depo zaten en rahatı tek yaptığın şey koli taşımak.

Depo bana karmasik geliyor nedense. Neyin nereye konulacagi koliler vs. yogun reyondaki calisanlarin suratlariyla depodaki calisanlarin surat ifadeleri arasinda inanilmaz fark var. Depoda adamlar muzik dinleyip espriler yaparak calisiyolardi bayagi imrenmistim.

Evet müzik falan açabiliyordun bayağı iyi o mağazada çalan saçma müzikleri dinlemek zorunda değildin. Depoda öğretirler hocam zaten lokasyon var ben 4 5 günde öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…