LD Player OpenGL hatası

Black1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ld Player'de OpenGL yerine Direct X nasıl seçebilirim? OpenGL'de.

1640696533805.png

Böyle bir hata çıkıyor o yüzden DirectX seçmek istiyorum nasıl yapabilirim?

GameLoop'tan denedim ama %98 de kalıyor ki 2 3 saat sonra açılıyor ve açılsa bile siyah ekran veriyor eğer şansım çok yaver giderse oyunda açılıyor Facebook ve Twitter giriş ekranında facebooka tıklıyorum ama orada da bekliyorum ve orada da siyah ekran verip kapanıyor facebookuda indirdim ama yine de düzelmedi daha yeni format attım format atmadan önce hiçbir şey yoktu.

GameLoop'tan denedim ama %98 de kalıyor ki 2 3 saat sonra açılıyor ve açılsa bile siyah ekran veriyor eğer şansım çok yaver giderse oyunda açılıyor Facebook ve Twitter giriş ekranında facebooka tıklıyorum ama orada da bekliyorum ve orada da siyah ekran verip kapanıyor facebookuda indirdim ama yine de düzelmedi daha yeni format attım format atmadan önce hiçbir şey yoktu.

Garip bir hata, acaba internet hızından kaynaklı oluyor olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla GameLoop'ta grafik ayarları vardı belki onlarla düzelebilir.

İnternet hızından kaynaklı olduğunu snamıyorum çünkü oyun inik halde.

1640697760172.png

Ve başlatmaya çalıştığımdada bu şekilde %98 de kalıyor.

1640697984394.png

Sadece buranın geçmesi için 8 saat beklediğimi hatırlıyorum daha bu sabah ve dün gece açık bıraktım ama oyun açılsa bile Facebook'tan giriş yapmaya tıklayınca donuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı