LD Player pup Fusion.dll virus uyarısı

Kazhmiran

Megapat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Merhaba,

Ben bugün ilk kez LD Player Android emülatorü yüklemek istedim. Yüklemeye başladıktan sonra bilgisayarımın bayağı yavaşladığını fark edince kurulumu anında iptal ettim. İptal ettikten sonra antivirüs programı Panda Dome, bir dosyanın karantinaya alındığını söyledi. Fusion.dll adlı dosyanın karantinada olduğunu, bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi. Dosya adını araştırınca sorunlu bir dosya olmadığını gördüm ama tam olarak da emin olamadım. Biraz önce virus tarama yaptım ama herhangi bir zararlı dosya bulunmadı.

fusiondllvirus.png

Karantinaya alınan dosyanın adı bu. Sizce bilgisayarı yeniden başlatmalı mıyım? Yoksa dosyayı gerimi yüklemeliyim?
Bu konuda cahilliğimi affedin yanlışım var ise bildirirseniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Bu uygulama Bluestack tarzı bir şey galiba. Bu tür uygulamalar arka planda hizmet çalıştırmaya yönelik zararlı yazılımlar barındırıyor. Bireysel güvenlik uygulamaları istenmeyen türden olarak işaretliyor. Uygulamayı tamamen kaldırıp deep scan yapmanızda fayda var silinmiş gibi görünmesine rağmen hala çalışan bir şeyler olabilir. Söz konusu dosya o esnada çalıştığı için güvenlik uygulamanız dosyayı kaldıramamış bu yüzden yeniden başlatma istiyor. Yeniden başlattığınızda dosyayı bulamıyor olmanız normal.

Evet bir Android programı PC için ben şu an bilgisayarı yeniden başlattım, başlattıktan sonra dosyayı sildi ama hala dosya karantinada duruyor. Şu an için bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Yardımınız için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı