L loordof31 Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba?
Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 10 Kasım 2021 #2 loordof31 dedi: Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemci, RAM ve disk? Artı 0 Eksi
loordof31 dedi: Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemci, RAM ve disk?
K Kopernik Pizza Femtopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #3 loordof31 dedi: Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Program hiç mi açılmıyor? Eğer açma şansın varsa RAM miktarını arttır. Artı 0 Eksi
loordof31 dedi: Arkadaşlar vt yi falan açtım lakin oyunu acmaya çalışıtgımda sürekli olarak duruyor hatası alıyorum. Hiçbir oyuna uygulamaya girmiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Program hiç mi açılmıyor? Eğer açma şansın varsa RAM miktarını arttır.