alperenkrkmazzz Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 2 19 Ocak 2023 #1 RAM 8GB CL19 2666MHz SSD veya HDD modeli 256 GB İzoly SSD Ekran kartı İntel UHD Graphics 630 Anakart H510M PRO-E İşlemci İntel Core İ3-10100 Ld Player'dan ses gelmiyor. Sorun benim bilgisayarda mı diye denedim normal şekilde çalışıyor ama ld Player'dan açtığım hiçbir şeyin sesi gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
Ld Player'dan ses gelmiyor. Sorun benim bilgisayarda mı diye denedim normal şekilde çalışıyor ama ld Player'dan açtığım hiçbir şeyin sesi gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Doğu Eşrefoğlu 19 Ocak 2023 Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir.
Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir.
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 19 Ocak 2023 #2 Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir.
KS KS alperenkrkmazzz Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 2 19 Ocak 2023 #3 Doğu Eşrefoğlu dedi: Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir. Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Doğu Eşrefoğlu dedi: Aynı sorunu BlueStacks'de yaşamıştım. Yan paneldeki ses butonu üzerinde oynama yapınca düzelmişti. Sizde de benzer bir buton olabilir. Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi çok sağ ol.