LDAC gerekli mi?

ephlatium

Picopat
Daha fazla  
1MORE SonoFlow almayı düşünüyorum. SE modeli ile standart modeli arasında sadece LDAC farkı var ve 400 TL fark ediyor. Telefonum LDAC destekliyor ama ben bu kulaklıkla LDAC farkını görebilecek miyim emin değilim? Satın almaya değer bir şey mi bilmiyorum? Yardımcı olur musunuz?

LDAC, yüksek kaliteli ses iletimi sağlar, ancak farkı hissetmek için yüksek çözünürlüklü ses dosyaları dinlemeniz gerekir. Standart Bluetooth ses kalitesi ile kıyaslandığında, LDAC daha detaylı ve net bir ses deneyimi sunar. Eğer müzik dinlerken en iyi ses kalitesini arıyorsanız ve yüksek çözünürlüklü ses dosyaları kullanıyorsanız, LDAC desteği sizin için önemli olabilir.
Ancak, günlük kullanımda ve standart müzik dosyalarında bu farkı hissetmek daha zor olabilir. Bu yüzden, kullanım alışkanlıklarınıza ve ses kalitesi konusundaki hassasiyetinize bağlı olarak, ekstra 400 TL’lik farkı verip vermemeye karar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…