4 480460 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 25 Kasım 2024 #1 Merhaba LDPlayer 9 kullanıyorum, Clash of Clans oynarken ekranı nasıl yakınlaştırabilirim fare tekerleği ile ileri geri yapıyor tuş atamalarında da bir şey bulamadım, bir de BlueStacks üzerinden denedim onda da olmadı.
Merhaba LDPlayer 9 kullanıyorum, Clash of Clans oynarken ekranı nasıl yakınlaştırabilirim fare tekerleği ile ileri geri yapıyor tuş atamalarında da bir şey bulamadım, bir de BlueStacks üzerinden denedim onda da olmadı.
Çözüm K.Makise 25 Kasım 2024 Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 Sol tıka basılı tutarken fare tekerleğini hareket ettirince bir şey oluyor mu ya da sağ tıka. Artı 0 Eksi
KS KS 4 480460 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 25 Kasım 2024 #3 K.Makise dedi: Sol tıka basılı tutarken fare tekerleğini hareket ettirince bir şey oluyor mu ya da sağ tıka. Genişletmek için tıkla... Öylede bazen oluyor olunca da sadece yakınlaşıyor uzaklaşmıyor. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Sol tıka basılı tutarken fare tekerleğini hareket ettirince bir şey oluyor mu ya da sağ tıka. Genişletmek için tıkla... Öylede bazen oluyor olunca da sadece yakınlaşıyor uzaklaşmıyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 480460 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 25 Kasım 2024 #5 K.Makise dedi: Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu arada ctrl basılı tutup kaydırmam lazımmış fakat yine tutarsız oluyor sizin attığınız daha akıcı oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Şöyle bir şey buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu arada ctrl basılı tutup kaydırmam lazımmış fakat yine tutarsız oluyor sizin attığınız daha akıcı oldu teşekkür ederim.