Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #11 613366 dedi: Onaracak. Genişletmek için tıkla... Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı nolur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın.
613366 dedi: Onaracak. Genişletmek için tıkla... Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı nolur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 9 Ağustos 2024 #12 Naom dedi: Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı ne olur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Sen evet de bir şey olmaz dediğim gibi, gidip 50 tane trojan yüklemez.
Naom dedi: Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı ne olur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Sen evet de bir şey olmaz dediğim gibi, gidip 50 tane trojan yüklemez.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ağustos 2024 #13 Naom dedi: Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı nolur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları onarıp açacak.
Naom dedi: Neyi onaracak hocam kafam çok karıştı nolur açık konuşun ve kısa mesaj atmayın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları onarıp açacak.
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #14 SadeceZinzap dedi: Sen evet de bir şey olmaz dediğim gibi, gidip 50 tane trojan yüklemez. Genişletmek için tıkla... Şu yüzden soruyorum Kaspersky böyle bir hata verdi emin olamadım onun için. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (29).png 317,8 KB · Görüntüleme: 38
SadeceZinzap dedi: Sen evet de bir şey olmaz dediğim gibi, gidip 50 tane trojan yüklemez. Genişletmek için tıkla... Şu yüzden soruyorum Kaspersky böyle bir hata verdi emin olamadım onun için.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ağustos 2024 #15 Naom dedi: Şu yüzden soruyorum Kaspersky böyle bir hata verdi emin olamadım onun için. Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz güvenilir.
Naom dedi: Şu yüzden soruyorum Kaspersky böyle bir hata verdi emin olamadım onun için. Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz güvenilir.
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #16 613366 dedi: Birşey olmaz güvenilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam size güveniyorum. Peki siz kullandınız mı bu uygulamayı karşılaştınız mı böyle bir şeyle? yoksa yeni bir şey mi bu.
613366 dedi: Birşey olmaz güvenilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam size güveniyorum. Peki siz kullandınız mı bu uygulamayı karşılaştınız mı böyle bir şeyle? yoksa yeni bir şey mi bu.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ağustos 2024 #17 Naom dedi: Tamamdır hocam size güveniyorum. Peki siz kullandınız mı bu uygulamayı karşılaştınız mı böyle bir şeyle? yoksa yeni bir şey mi bu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum aktif olarak sanallaştırmadan oluyor.
Naom dedi: Tamamdır hocam size güveniyorum. Peki siz kullandınız mı bu uygulamayı karşılaştınız mı böyle bir şeyle? yoksa yeni bir şey mi bu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum aktif olarak sanallaştırmadan oluyor.