Lea elektrogitar iyi midir?

Çok teşekkür ederim. Bu arada biraz alacağım gitarı araştırdım. Bazıları iyi demiş bazıları kötü onun yerine SX falan alın demiş. SX fiyat farkı yok neredeyse siz ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle Squier daha iyi eğer illa SX derseniz
1)Çin malına güvenmeyin.
2)Fender kalitesi denen bir şey var.

@AkorOgrenmeyenİnsan tekrardan iyi günler hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Biraz daha para koyup Cort X100 almaya karar verdim arada 2K fark var ben daha rock tarzı şarkılar çalmak istediğim için Squier pek içime sinmedi. Cort gitarlarını severim akustik gitarım da Cort ve çok memnunum. Hem bu gitarın yanında pena kılıf ve jack kablosu da koyacaklarmış. Amfi yeterli değil mi pilli bebek, şebnem ferah, duman tarzı şarkılar için?

Hocam Cort'un bu modelini hiç deneyimlemedim biraz araştırma yapıp haber vereceğim.

Hocam bu gitarla heavy metal bile çalabilirsiniz attığım boston amfi yeterli ama şebnem ferah duman yani alternatif rock müzik için Squier'da yeterliydi bu daha sert tonlu bir gitar seçim size kalmış.

Peki bu amfide ton ayarlasam çalınmaz mı alternatif rock? Squier videolarını izledim pek iyi diyen olmamış başlangıç için iyi evet ama ben kendimi alacağım gitarla ilerletmek istiyorum o yüzden Cort daha mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…