Leage of Legends ping sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar ben League of Legends oynarken aşırı ping alıyorum 300-800 arası değişiyor internetimle alakalı bir problem olduğunu düşünmüyorum Dayım kendi bilgisayarıyla oyun oykaren pingi sabit 10'du ben bilgisayarımdan diye düşünüyorum IPv6 kapat dediler bana fakat ben IPv6 ve IPv4 arasındaki farka göre kapatacağım ve sizin ürettiğiniz çözümleri (pingi azaltmak için) söylerseniz çok sevinirim.

Kablolu bağlantı kullanmayı deneyin, bir nebze azalacaktır. Kablosuz bağlantıda normalde ping bir miktar fazladır. Bu kadar ping çıkması için arkada işlem yapan bir program olmalı. Eğer yoksa, bilgisayarınızda virüs de olabilir.

Bilgisayarıma kablolu bağlantı kurmayı denedim ama kabloyu taktığım halde bağlanmıyor ve windows 10 ayarlarına girdiğimde ethernet seçeneği olması gerektiği halde ethernet seçeneği yok aygıtlar kısmından baktığımda kablolu bağlanı için giriş yeri var diye gözüküyor
Lütfen biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim saat 5'te Clash var Clash'a katılmak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, maalesef Sosyal sunucularında problem oldu ve bakamadım. Kablolu bağlantı görünmüyorsa sürücüleriniz güncel değil demektir. Cihazınızın sitesinden veya donanımınıza göre ethernet sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

Bunun dışında dayınız kablosuz bağlanıyorsa gerçekten arkada açık olan programlar etkiliyor olabilir. Kaynak yöneticisi üzerinden ağ sekmesine gelip bunu kontrol edebilirsiniz. Antivirüs programı ile tarama yapmayı da unutmayın. Pingin sebebi herhangi bir şey olabilir.

Dediğini 1 hafta önceden yapmıştım Driver'lerim güncel.
Ben biraz kendim deneme yaptım ilk önce CMD'den birkaç komut yazdım sonra Win 10 ayarlarından interneti sıfırladım sonrada WLAN optimizer yükledim oyuna girerken de arkada CMD'den "ping -t 192.168.1.1 " yazıp açık bırakıyorum şimdi pingim normal düzeyde 10 20 arası gidip geliyor çok nadir yükselmeler oluyor ama ciddi yükselmeler olmuyor 90 100 arası çıkıyor 2 3 saniye sonra tekrar normale dönüyor.

Bana zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim gerçektende çok yararınız oldu.

Kablolu bağlantı öneririm kesinlikle bir nebze azaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…