Genos Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2017 #1 Elime kısa süre önce 6450 RP geçti. Ama şampiyon ve kostüm yönünden baya bir eksiğim olduğu için aklımda çok seçenek var. Sizin tavsiyeniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2017
Elime kısa süre önce 6450 RP geçti. Ama şampiyon ve kostüm yönünden baya bir eksiğim olduğu için aklımda çok seçenek var. Sizin tavsiyeniz nedir?
Uncle Chaz Kilopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 30 Eylül 2017 #2 Bence kostüm alabiliyorsan kostüm al, şampiyonları da daha sonra açarsın.
Abduwally Hectopat Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2017 #3 Yeni sezona kadar bekletmeni öneririm knk. Zaten 1 buçuk ay kaldı şurda. Eğer güzel değişiklikler gelirse onun için harcarsın. Kısaca erken harcama yani
Yeni sezona kadar bekletmeni öneririm knk. Zaten 1 buçuk ay kaldı şurda. Eğer güzel değişiklikler gelirse onun için harcarsın. Kısaca erken harcama yani
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2017 #4 Sezon sonunda baya bir değişiklik olacak beklet ona göre yap. Hemde şampiyon açarsın o zamana kadar RP ile şampiyon olmak gereksiz pahalı oluyor.
Sezon sonunda baya bir değişiklik olacak beklet ona göre yap. Hemde şampiyon açarsın o zamana kadar RP ile şampiyon olmak gereksiz pahalı oluyor.
onur keskin Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2017 #5 Kostüm açmak en mantıklısı. Şampiyona RP vermek pek mantıklı degil.
Emrullah Meral Megapat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 530 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 15 Aralık 2017 #6 Hocam o kadar rp alırsanız daha çok paketlere yönelin 5 şampiyon + 5 kostüm %50 yarı fiyatına veriyorlar kesinlikle öyle yapmanızı öneririm.
Hocam o kadar rp alırsanız daha çok paketlere yönelin 5 şampiyon + 5 kostüm %50 yarı fiyatına veriyorlar kesinlikle öyle yapmanızı öneririm.