Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 LoL'de Azir ile ne zaman drift kombosunu yapsam ( W e Q r ) karakter 1 FPS'e düşüyor. Haritada sıkıntı yok ama Azir kasıla kasıla geliyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
LoL'de Azir ile ne zaman drift kombosunu yapsam ( W e Q r ) karakter 1 FPS'e düşüyor. Haritada sıkıntı yok ama Azir kasıla kasıla geliyor. Sebebi ne olabilir?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #2 Büyük ihtimalle oyunun yediği bir halt. Hextech onarım aracını kullanabilirsin, belki o zaman düzelir sorunun. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle oyunun yediği bir halt. Hextech onarım aracını kullanabilirsin, belki o zaman düzelir sorunun.
KS KS Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Clurtix dedi: Büyük ihtimalle oyunun yediği bir halt. Hextech onarım aracını kullanabilirsin, belki o zaman düzelir sorunun. Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir benim bildiğim onarım bi tam onarım başlat diye bir seçenek var o Artı 0 Eksi
Clurtix dedi: Büyük ihtimalle oyunun yediği bir halt. Hextech onarım aracını kullanabilirsin, belki o zaman düzelir sorunun. Genişletmek için tıkla... Hocam o nedir benim bildiğim onarım bi tam onarım başlat diye bir seçenek var o
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #4 Arifefes dedi: Hocam o nedir benim bildiğim onarım bir tam onarım başlat diye bir seçenek var o Genişletmek için tıkla... Google amcaya "hextech onarım aracı indir" yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Kendisi daha kapsamlı bir onarım aracı. Artı 0 Eksi
Arifefes dedi: Hocam o nedir benim bildiğim onarım bir tam onarım başlat diye bir seçenek var o Genişletmek için tıkla... Google amcaya "hextech onarım aracı indir" yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Kendisi daha kapsamlı bir onarım aracı.