League of Legends başlangıç paketi alınır mı?

AloneGamer

Hectopat
Arkadaşlar Prime Gaming üyesiyim bildiğiniz gibi kapsül verdi içinden 650 RP ve ayrıca 5 Hero verdi. Verdiği 650 RP ile başlangıç paketini almak istiyorum sizce alınır mı? Orta koridor paketini alacağım içinde Zed ve şok bıçaklı Zed kostümü var ve Yasuo + vahşi batılı Yasuo + Annie + buz ateşi Annie var ayrıca çıkan karakterlerden birazını satıp 5215 mavi öz yaptım ve ayrıca Lee Sin almayı düşünüyorum aldıktan sonra bir sorayım dedim sizce alınır mı yoksa alınmaz mı ve yarın yine kapsül verecek RP verirler mi bilmiyorum ama sizce ne yapayım?

Sezon2den beri oynuyorum oyunu. Bana soracak olursan RP asla ve asla şampiyon ve skin almak için mantıklı değil şuan eğer takıntın yoksa. Gidip kutu alarak şansını deneyebilirsin etkinlik zamanlarında vesaire. Mavi özü bir şekilde kasarsın.

Oynayıp oynamayım mı onu sormadım affedersiniz ama sıkıntılı mısınız?

Kararsız kaldım zaten parayı ben yatırmıyorum oyuna ve kutularda çok kumar gibi geliyor hocam.

Ben oyuna hiç para yatırmadan oynadım, bütün şampiyonlarım açık ve 100 küsür skinim de var. Bence en mantıklısı etkinlik küreleri.

Mavi öz 30 levele kadar 80k falan kasılıyor. Boşuna RP yatırmayın bence

Eğer sana özel mağaza da güzel bir kostüm var ise al yoksa kapsül al.

Başlangıç için Yasuo, Zed, Annie gibi karakterleri oynamak sizi zorlayıp oyundan soğutabilir. Bence 650 RP'yi saklayın, emin olun daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza.

Okursanız görürsünüz rp yatırmadım sizce rp yatırmadan alınır bir şey mi acaba? Prime Gaming kapsülünden verdi.

Mavi öz 30 levele kadar 80k falan kasılıyor. Boşuna rp yatırmayın bence.
Başlangıç için Yasuo, Zed, Annie gibi karakterleri oynamak sizi zorlayıp oyundan soğutabilir. Bence 650 Rp'yi saklayın, emin olun daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza.

Başlangıç seviyesinde değilim markette var paketler kısmına girerseniz görebilirsiniz sizde.
Eğer sana özel mağaza da güzel bir kostüm var ise al yoksa kapsül al.

Master Yi için bir kostüm var beğendiğim ve Samira için ikisi de kolay çarlar bu yüzden çok onları almak istemiyorum ve zaten rp yetmiyor diğer gün istesem alabilirim ama kapsülden rp gelirse.

Başlangıç seviyesinde değilim markette var paketler kısmına girerseniz görebilirsiniz sizde.
Hocam marketle işim olmuyor kusura bakmayın. Bana ilk başladığım zaman buna benzer teklifler gelmişti, onlardan biri mi acaba diye düşündüm.

Hocam marketle işim olmuyor kusura bakmayın. Bana ilk başladığım zaman buna benzer teklifler gelmişti, onlardan biri mi acaba diye düşündüm.

Zaten onlardan ama başlangıç seviyesinde olmayan kişilerde alabiliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…