SiriusClark Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 14 Yer Aksaray/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Merhaba ben League of Legends oynuyorum ve ototmatik rün dizen bir program kullanıyorum (blitz) ama son zamanlarda blitz e girmemeye başladım. Ben de bunu çözemedim şimdi hata raporu oluşturdum. Hata raporu: Logfile.rar Bu Ekran'dan sonra kapanıyor.
Merhaba ben League of Legends oynuyorum ve ototmatik rün dizen bir program kullanıyorum (blitz) ama son zamanlarda blitz e girmemeye başladım. Ben de bunu çözemedim şimdi hata raporu oluşturdum. Hata raporu: Logfile.rar Bu Ekran'dan sonra kapanıyor.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Ekim 2020 #2 Çözümünü bilmiyorum fakat rünlerini kendin dizmeni öneririm. Mobafire veya probuilds gibi sitelerden de yardım alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çözümünü bilmiyorum fakat rünlerini kendin dizmeni öneririm. Mobafire veya probuilds gibi sitelerden de yardım alabilirsiniz.
KS KS SiriusClark Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 14 Yer Aksaray/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 246941 dedi: Çözümünü bilmiyorum fakat rünlerini kendin dizmeni öneririm. Mobafire veya probuilds gibi sitelerden de yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekür ederim ama alışkanlık işte eriniyorum Artı 0 Eksi
246941 dedi: Çözümünü bilmiyorum fakat rünlerini kendin dizmeni öneririm. Mobafire veya probuilds gibi sitelerden de yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekür ederim ama alışkanlık işte eriniyorum