Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 29 Ocak 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx3060 İşlemci i7-11800h Arkadaşlar baslikta da belirttigim gibi boyle bir problemim var Client boyle kalıyor gelmiyor ekran. Defalarca kaldirip tekrar kurdum ama olmadi. Laptopum MSI Creative Z16 tum suruculer guncel. Dosya Ekleri Screenshot (2).png 876,2 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar baslikta da belirttigim gibi boyle bir problemim var Client boyle kalıyor gelmiyor ekran. Defalarca kaldirip tekrar kurdum ama olmadi. Laptopum MSI Creative Z16 tum suruculer guncel.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 29 Ocak 2022 #2 Başka hesaba girince düzeliyor ise ban yemişsiniz demektir. Ticket atıp nedenini öğrenin. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Başka hesaba girince düzeliyor ise ban yemişsiniz demektir. Ticket atıp nedenini öğrenin. Geçmiş olsun.
KS KS Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 29 Ocak 2022 #3 Suphelia dedi: Başka hesaba girince düzeliyor ise ban yemişsiniz demektir. Ticket atıp nedenini öğrenin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Galiba oyle simdi ticket attim. Artı 0 Eksi
Suphelia dedi: Başka hesaba girince düzeliyor ise ban yemişsiniz demektir. Ticket atıp nedenini öğrenin. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Galiba oyle simdi ticket attim.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 1 Şubat 2022 #4 @Mithrandir41 Sorun ne imiş ne dediler? Artı 0 Eksi
KS KS Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 1 Şubat 2022 #5 jackarmis dedi: @Mithrandir41 Sorun ne imiş ne dediler? Genişletmek için tıkla... 2 ulkede birden kullaniyorum accountu ondan dolayi kisitlanmis hesap kurtardan acildi Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: @Mithrandir41 Sorun ne imiş ne dediler? Genişletmek için tıkla... 2 ulkede birden kullaniyorum accountu ondan dolayi kisitlanmis hesap kurtardan acildi
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 1 Şubat 2022 #6 Mithrandir41 dedi: 2 ulkede birden kullaniyorum accountu ondan dolayi kisitlanmis hesap kurtardan acildi Genişletmek için tıkla... Nasıl yani detaylı anlatır mısın napmamız gerek aynı sorun bende de mevcut. Artı 0 Eksi
Mithrandir41 dedi: 2 ulkede birden kullaniyorum accountu ondan dolayi kisitlanmis hesap kurtardan acildi Genişletmek için tıkla... Nasıl yani detaylı anlatır mısın napmamız gerek aynı sorun bende de mevcut.