contezuma Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar sadece bu ekranda kartları değiştirebiliyorum, oyunu başlatamıyorum. Euw üzerine yeni hesap oluşturdum fakat girdiğimde sorun bu, TR sunucusuna girdiğimde başlıyor ama oyun. Bunun çözümü nedir?
Arkadaşlar sadece bu ekranda kartları değiştirebiliyorum, oyunu başlatamıyorum. Euw üzerine yeni hesap oluşturdum fakat girdiğimde sorun bu, TR sunucusuna girdiğimde başlıyor ama oyun. Bunun çözümü nedir?
ToTrz Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #2 Şu an bu eski hesabınız mıydı? LoL Riot Games'e bağlandı. Riot Games Client ile indirin ve hesabınızı Riot Games'e bağlayın.
Şu an bu eski hesabınız mıydı? LoL Riot Games'e bağlandı. Riot Games Client ile indirin ve hesabınızı Riot Games'e bağlayın.
contezuma Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #3 ToTrz dedi: Şu an bu eski hesabınız mıydı? LoL Riot Games'e bağlandı. Riot Games Client ile indirin ve hesabınızı Riot Games'e bağlayın. Genişletmek için tıkla... Hayır eski hesabım değil, Euw sunucusunda oynayabilmek için az önce yeni hesap açtım direkt giriş yaptım, sonuç bu ekran.
ToTrz dedi: Şu an bu eski hesabınız mıydı? LoL Riot Games'e bağlandı. Riot Games Client ile indirin ve hesabınızı Riot Games'e bağlayın. Genişletmek için tıkla... Hayır eski hesabım değil, Euw sunucusunda oynayabilmek için az önce yeni hesap açtım direkt giriş yaptım, sonuç bu ekran.