Hocam bazıları ekran kartına OC yaptıktan sonra hatayı almış. Eğer OC yaptıysanız ona bakabilir misiniz?
Driverları DDU ile sildiniz mi?
Evet sildim, defalarca format da atıldı zaten. En son konuyu yazmadan önce DDU ile temizleyip Windows Update ile sürücüyü güncelledim elle kurmadan. O.C. Yapmadım her şey stock ayarda, RAM'lerin XMP açık onun dışında her şey default.
Sorun devam ediyor.
Edit: Sürücüleri tekrardan en güncelleriyle değiştirdim. Ardından ekran kartının uygulamasından frekansları kademeli olarak düşürdüm fakat sonuç alamadım. Ardından monitörden G-Sync, HDR ve OverDrive kapattım. Ardından Windows görüntü ayarlarından monitörü tekrar 165Hz'e aldım ve
Windows Görüntü Ayarları başlığı altındaki HDR butonunu pasife çevirdim. 5-10 el kadar attım ve sorun olmadığını gördüm. Ardından monitörden pasif hale getirdiğim özellikleri birer birer test ederek tekrar aktifleştirdim. Şu an güncel olarak oyunumda bir sorun yok ve Windows Görüntü Ayarları kısmındaki HDR'nin pasif olması dışında hiçbir işlem yapmadım. O kadar araştırmış olmama rağmen hiçbir yerde böyle bir işlem önerildiğini veya çözüm olarak sunulduğunu görmemiştim. Bu sebeple paylaşmak istedim.
Sorun Çözüldü.