League of Legends imleç değişiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Jawierd

Centipat
Makaleler
1
Selamlar, bugünlerde bir sorun fark ettim ne zaman başladığı hakkında bir fikrim yok çünkü imlece çok dikkat etmiyorum. Fakat bugün oyundayken normal League of Legends'in modern imlecini kullanırken bir anda bilgisayarın kendi imleci oldu. Pek rahatsız etmez ama bir kere gördüm mü aklım onda kalıyor ve düzelmezse çok rahatsız oluyorum. Birkaç dakika sonra da eski haline dönüyor. Ne yapınca değişiyor onun hakkında pek bir fikrim yok. Bu sorunun çözümü var mı?

Son düzenleme:

Aynısı bende de oldu kanka bende bulamadım çözümünü, tek bildiğim ping attığında imleç geri geliyor, Bende İmleç bilgisayar İmlecine dönüştüğünde İtem falan alamıyorum bazen, Missclick falan da oluyor basıyorum, bastığım yere değil bir önceki sağ tık yapdığım yere gidiyor çok rahatsız edici, Birisi Çözümünü bulursa Sevinirim,@armas Dediğin şeyin çözümle uzaktan Yakından alakası yok tekrar oluyor çünkü, Alt+Tab atarsın ama Yani benim bilgisayarım kasan bir bilgisayar bir asır sürüyor Alt+Tab LoL'da da zaman çok önemli, Ticket atacağım Riot Desteğe Çözümünü verirlerse yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…