Muco1998 Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #21 Kanka git hesap satın al yüksel Level'de daha kolay. D
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 22 Kasım 2022 #22 @NickyNichols Hocam bu konuyla halen uğraşıyor musunuz?
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 22 Kasım 2022 #23 the_bkp dedi: @NickyNichols hocam bu konuyla halen uğraşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haziranda bıraktım. 2 tane hesap yaptım ve bütün gün açık kaldığı için bilgisayar çok ısınıyordu saldım bende.
the_bkp dedi: @NickyNichols hocam bu konuyla halen uğraşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haziranda bıraktım. 2 tane hesap yaptım ve bütün gün açık kaldığı için bilgisayar çok ısınıyordu saldım bende.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 23 Kasım 2022 #24 @NickyNichols ciddi bir kazancı da yok, uğraştığına değmezdi. Bıraktığın iyi olmuş.
exeee Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #25 NickyNichols dedi: Haziranda bıraktım. 2 tane hesap yaptım ve bütün gün açık kaldığı için bilgisayar çok ısınıyordu saldım bende. Genişletmek için tıkla... nekadar sürdü 2 hesap kasması
NickyNichols dedi: Haziranda bıraktım. 2 tane hesap yaptım ve bütün gün açık kaldığı için bilgisayar çok ısınıyordu saldım bende. Genişletmek için tıkla... nekadar sürdü 2 hesap kasması
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 17 Ekim 2024 #26 exeee dedi: Ne kadar sürdü 2 hesap kasması. Genişletmek için tıkla... 3 gün falan. Bot hesaplar uğraşmaya değmez elle kasıp handmade satsan daha karlı olur.
exeee dedi: Ne kadar sürdü 2 hesap kasması. Genişletmek için tıkla... 3 gün falan. Bot hesaplar uğraşmaya değmez elle kasıp handmade satsan daha karlı olur.
exeee Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #27 NickyNichols dedi: 3 gün falan. Bot hesaplar uğraşmaya değmez elle kasıp handmade satsan daha karlı olur. Genişletmek için tıkla... Olur olur da zor oluyor öylede.
NickyNichols dedi: 3 gün falan. Bot hesaplar uğraşmaya değmez elle kasıp handmade satsan daha karlı olur. Genişletmek için tıkla... Olur olur da zor oluyor öylede.
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 18 Ekim 2024 #28 exeee dedi: Olur olur da zor oluyor öylede. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi sisteme zarar vermek dışında hiçbir işe yaramıyor. Bir geliri de yok uğraştırıyor da. Siz bilirsiniz.
exeee dedi: Olur olur da zor oluyor öylede. Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi sisteme zarar vermek dışında hiçbir işe yaramıyor. Bir geliri de yok uğraştırıyor da. Siz bilirsiniz.
exeee Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #29 NickyNichols dedi: Yani dediğim gibi sisteme zarar vermek dışında hiçbir işe yaramıyor. Bir geliri de yok uğraştırıyor da. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnsanlar nasıl yapıyor bunu hala satanlar var ve bot la yapılmayan hesaplar nasıl yapıyorlar.
NickyNichols dedi: Yani dediğim gibi sisteme zarar vermek dışında hiçbir işe yaramıyor. Bir geliri de yok uğraştırıyor da. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnsanlar nasıl yapıyor bunu hala satanlar var ve bot la yapılmayan hesaplar nasıl yapıyorlar.
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 18 Ekim 2024 #30 exeee dedi: İnsanlar nasıl yapıyor bunu hala satanlar var ve bot la yapılmayan hesaplar nasıl yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... +5000 satışı olanlar var herkes onlardan alıyor kimse seni tercih etmiyor ki. Botla yapılmayan hesapları direkt insanlar elle kasıyor işte. Xbox Game Pass bağlayınca exp takviyesi veriyor 3-4 güne yapılıyor öyle 1 hesap.
exeee dedi: İnsanlar nasıl yapıyor bunu hala satanlar var ve bot la yapılmayan hesaplar nasıl yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... +5000 satışı olanlar var herkes onlardan alıyor kimse seni tercih etmiyor ki. Botla yapılmayan hesapları direkt insanlar elle kasıyor işte. Xbox Game Pass bağlayınca exp takviyesi veriyor 3-4 güne yapılıyor öyle 1 hesap.