AIucard Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 3 Eylül 2020 #1 Oyundaki bazı seslere erişip kaliteli olarak kayıt etmek istiyorum. Aradığım sesleri YouTube'da bulamadım. Herhangi bir programla bu dosyalara erişebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
Oyundaki bazı seslere erişip kaliteli olarak kayıt etmek istiyorum. Aradığım sesleri YouTube'da bulamadım. Herhangi bir programla bu dosyalara erişebilir miyim?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 3 Eylül 2020 #2 C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.209\DATA\Sounds\FMOD İçindeki büyük boyutlu olan .fsb uzantılı dosyayı FSBExtractor adlı program ile açıyorsun. Artı 0 Eksi
C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.209\DATA\Sounds\FMOD İçindeki büyük boyutlu olan .fsb uzantılı dosyayı FSBExtractor adlı program ile açıyorsun.
KS KS AIucard Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #3 Xscape dedi: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.209\DATA\Sounds\FMOD İçindeki büyük boyutlu olan .fsb uzantılı dosyayı FSBExtractor adlı program ile açıyorsun. Genişletmek için tıkla... RADS klasörünü bulamadım. Dosya Ekleri Adsız.png 10,4 KB · Görüntüleme: 219 Artı 0 Eksi
Xscape dedi: C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.209\DATA\Sounds\FMOD İçindeki büyük boyutlu olan .fsb uzantılı dosyayı FSBExtractor adlı program ile açıyorsun. Genişletmek için tıkla... RADS klasörünü bulamadım.