asimove Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 78 Yer Canada Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G860 NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 6GB Intel Core i7-7700HQ 1TB+480 GB SSD Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Uzun zamandır LoL'e girmiyordum. Bugün giresim geldi fakat böyle bir hatayla karşılaştım. Yardım eder misiniz?
Uzun zamandır LoL'e girmiyordum. Bugün giresim geldi fakat böyle bir hatayla karşılaştım. Yardım eder misiniz?
lasthyren Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 953 Çözümler 23 19 Nisan 2023 #2 Bu videodaki işlemleri izle, videodaki programı kur ve yapılan işlemin aynısını uygularsan çözümü olur sanırım, sendeki hatanın aynısı ve çözümü çünkü en azından bir dene. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki işlemleri izle, videodaki programı kur ve yapılan işlemin aynısını uygularsan çözümü olur sanırım, sendeki hatanın aynısı ve çözümü çünkü en azından bir dene. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et