Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 29 Mart 2025 #41 Arkadaşlarınla oynamak içinse indir ama tek başına girersen sinir hastası olursun.
tek47 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #42 tueymo dedi: Hiç deneyimlemedim ve merak ediyorum. Başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir oyun ama ekibin yoksa dereceli oynamak seni biraz gerebilir dostum. Ve oyunu kavramaya başladıktan sonra sosyal hayattan uzaklaşabilirsin. Gerçekten kötü bir bağımlılık seviyesine sokuyor.
tueymo dedi: Hiç deneyimlemedim ve merak ediyorum. Başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir oyun ama ekibin yoksa dereceli oynamak seni biraz gerebilir dostum. Ve oyunu kavramaya başladıktan sonra sosyal hayattan uzaklaşabilirsin. Gerçekten kötü bir bağımlılık seviyesine sokuyor.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Mart 2025 #43 Hiç oynamamışsanız başlamanızı tavsiye etmem. Riot Games oyunlarının kitlesi genel olarak kötü ve oyun çok zaman alıyor.
Hiç oynamamışsanız başlamanızı tavsiye etmem. Riot Games oyunlarının kitlesi genel olarak kötü ve oyun çok zaman alıyor.