League of Legends'da S- veya S+ nasıl alınır?

fifth22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ne kadar iyi oynasam da oynayayım bir türlü s- veya s+ alamıyorum. A+ veriyor hep. Çıldırmamak elde değil maalesef. Taktiği nedir? Skorlarım gayet iyi buluyorum. Konu altından paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_36.png
    378,7 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleyen: Moderatör:
Farmını ve görüş skorunu yüksek tutman lazım. Ayrıca oyun, zaten klasikleşmiş oyun tarzlarında S almayı zorlaştırıyor. Örneğin, sen ADC rolünde MF ile 19/6 oynamışsın bir maç ve S almamışsın ama gidip Jungle rolünde MF oynayıp 10/5 oynasan bile S alabilirsin çünkü oyun seni nerede ne oynarsan, senin oynadığını diğer oynayanlarla karşılaştırıyor. Ha fanteziye gerek yok dersen de, dediğim gibi yüksek görüş skoru, yüksek farm ve iyi KDA'ya odaklan.

Bu iki maçta da farm ve görüş skorum iyi olmasına rağmen S alamamıştım. Oyunun S sistemi biraz değişik. Takımın performansına, karakteri oynadığın konuma göre değerlendirme yatığı için S almak biraz zor oluyor. Börüş skoru ve minyon kesmek en önemli etkenlerden birisi ama.

Bunun yolu basit. Mesela bir adc bot lane ise sen onu farklı bir lanede oynamak farklı verilerle kıyas yapma imkanı verir sisteme. Bunu da yüksek farm, KDA ve görüş skoru(pembe totem özellikle)yüksek olursa alırsın.

Hocam o 2 oyun için farmınız iyi değil..

Vurduğun hasar ve farm da çok önemli yani skorun iyidir ama takımda en çok vuran 3. kişisindir s vermez.

Farmınız epey az, bir maçınızda 48 dakikada 190 farm yapmışsınız. Bu farmı en fazla 25 dakikada topluyorum ben ve olması gereken de bu, benden daha iyi oynayan oyuncular 20.dakikada bile toplayabilir. S skor almak için farm çok önemli.

34 dakika 160 farm iyi değil ki. 20 dakika 120 farm fena değil de, 34 dakika 160 farm çok kötü. Yani normal alamaman.

Arkadaşların dedikleri çok doğru. Mümkün olduğünca farm ve görüş skoru al ve de takim savaşlarında bulunmaya çalış. Bu da etkiler. Bir maçımda ben A+ aldım skor falan iyi. Ama yone 2/3/18 mi ne gitti o S aldı. Farmı iyi görüş skoru iyi ve takım savaşlarında sürekli bulundu. Yani mümkün olduğunca bireysel oyna (farm görüş skoru vb.) ve bir yerden sonra takım ile beraber oynamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…