Merhaba arkadaşlar. Ben LOL'de 14 seviyeyim, yeni başladım. Level atlatamıyorum bir türlü. Taktikleriniz var mı level atlatmam için? Bir de hangi karakteri önerirsiniz diyeceğim de Jinx'e karar verdim. Şimdiden sağolun.
Galibiyet ve günlük XP bonusu al. Master Yİ al ve mutlaka çarp büyün olsun. Uğursuz korkuluk haritasında savaş ve oyunu en kısa sürede bitirmeye bak. Gayret edersen 1 hafta içerisinde 30 level olursun ki sen 14 levelsin. 3-4 gününü alır.
Galibiyet ve günlük XP bonusu al. Master Yİ al ve mutlaka çarp büyün olsun. Uğursuz korkuluk haritasında savaş ve oyunu en kısa sürede bitirmeye bak. Gayret edersen 1 hafta içerisinde 30 level olursun ki sen 14 levelsin. 3-4 gününü alır.
Elbet o acemilik evresini geçireceksin. Oyunlardan ayrılıp ceza yeme böylece beklemeden seri seri oyun atabilirsin. Eğer cidden profesyonel olmak istiyorsan boş vakitlerinde aç marketten 'Şampiyonlar' bölümünü istediğin şampiyondan başlayarak tüm yeteneklerini tek tek oku ve izle. Böylece hem oynadığın şampiyonun sınırlarını ayrıca karşındakinin de sınırlarını öğrenirsin. Bu önemli bir şeydir çünkü bazı şampiyonlar 'ani hasar' üzerine kuruluyken bazıları 'sürekli hasar' diyebileceğimiz bir sisteme kuruludur. Örneğin bir Rengar Riven seni saniyeler içinde eritebilir fakat karşına gelen Kalista sana birden tek atamaz. Tabi ki bu ani hasar olayını şampiyonun sınıfıyla kısıtlamakta mümkün. Suikastçiler adı üstünde ani hasar çıkartabilirken saldırı gücü taşıyıcıları bu hızı yakalayamaz. Fakat bu konularda istisnalar olabilir. Bunu da zamanla oynayarak öğrenirsin zaten. Örneğin bir Graves durup dururken seni 3 vuruşta yere serebilir veya herhangi bir beslenmiş şampiyon. Bence bu yaz aylarında fazla acele etme ve öğrenerek oyna. Bazı leveldaşların senden kat kat üstün oynuyor olabilir. Bu ümidini kırmasın çünkü muhtemelen o arkadaş smurf hesap kasıyordur. İyi Oyunlar..
Çabuk 30 olacağım diye çalışırsan oyunu düzgün bir şekilde öğrenemezsin. Acele etme SV'de oyna her lane'de her şampiyonu oynamaya çalış ve oyunu kavra sonra oyunumuza gelince sana noob demeyelim.