League of Legends'e tekrar başlanır mı?

Daha fazla  
Bayağı uzun zamandır LoL oynamıyorum bırakmıştım, diğer oyunlar da sarmıyor oyunu da özledim, mid Yasuo oynayıp e Q atmanın feedleyip 1 vs 5 kişiye ulti atmayı özledim, güncellemelerden falan az çok haberim var şimdi tekrar dereceli sezonuna girer altın falan olurum diye düşünüyorum ama sanmıyorum.

Kaynak kodları sızdığından beri hile görmeye başladım. Kitlesi de aynı bana kalırsa, başlama ben bıraktım çok nadir arkadaşlarla girerim.

Bal gibi başlanır ancak eski tadı alır mısınız sanmam, 5 pre girmek gerekiyor yoksa kanserlenme ihitmaliniz yüksektir bir de attığınız ilk maçlar "ya bu çar ne kardeşim böyle skill mi olur" deme ihtimaliniz de vardır.

Oynayacaksanız dereceli oynamayın. Sigara gibi bağımlılık yapıyor meret.
Ayn dereceli ciden bağımlılık yapıyor eskiden bırakma sebebim de gümüşten bronza düştüm bronzdanda demire direk bırakmıştım hep troll geliyordu adam durduk yere Yasuo banliyor midimi çalıyor maç bozgun böyle kişiler hayla varmı

Var bitmiyorlar ki aksine türüyolar ancak elo yükselirseniz tabii azalır.

Oyunda hala dengeleme diye bir şey yok. Yıllardır meta yüzü görmemiş şampiyonlar meta olduğunda nerfleniyor popüler şampiyonlara ise arada bir nerfleniyor, sonraki yama bufflanıyor.

Son düzenleme:
Oyunda hala dengeleme diye bir şey yok. Yıllardır meta yüzü görmemiş şamiyonlar meta olduğunda nerfleniyor popüler şampiyonlara ise arada bir nerfleniyor, sonraki yama bufflanıyor.

Kled oynuyorum TF'de ölcekken skrall geliyor penta atıyom en son 6 yama önce buff aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…