League of Legends'in gençlerimize kattığı değerlerler

Makaleler
46
Yer
Dark
Daha fazla  
Geçmişte çekilmiş utanarak yerli film dediğim filmler ve sonrasında Aşk-ı Memnu ile bağlı olduğumuz değerleri kitleyen anahtar ile ülkemizin gençleri git gide batıyor.
İstediğiniz kadar TV'ye sansür uygulayın liseli birçok genç tüm sigaraların fiyatları ve tadına kadar size sayar, liseden daha aşağıda olan öğrencilerin de bazıları ve zamanla çoğu böyle olacak.

Vatanına, atasına, dinine küfür etmekten çekinmeyen çocuklardan bahsediyorum.
Tek suçlu olaral lol'ü görmüyorum en çok aşağılık durumlar burada yaşandığı için örneği buradan veriyorum.

Resimdeki bayan belki gerçek ablası değildir ama bu düşünceyi bile kurabilmesi çok vahim bir durum.
Geleceği görme yeteneğim yok ama durum böyle giderse hal daha berbat olacak.

Hocam ben bunun oyunlardan değil de aileden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kişilerin aileleri milli değerlerimizi öğretmeleri lazım. Ayrıca çocuklarına terbiye vermeleri lazım.

Hocam bunlara çok kafayı takma. Bunun oyunla alakası yok. Ahlak ve yetiştirilmen bozuksa o arkadaş her şekilde ablasını pazarlayabilir.

LoL olmasa bunlar yine olacak. LoL'ün en büyük zararı bir süre sonra bağımlılık yaptığında vakit kaybettirmesidir, bu kişiler için zaten vaktin önemi yok. Metin 2 tarzı oyunlar oynayanlar TR Server'ının açılmasıyla beraber LoL oynamaya başladı. Riot Games'e de kızamam çünkü adamların amaçları para kazanmak. Talep varsa onlar da açarlar TR Server'ı. Ama oyunun ne demek olduğunu bilmeyen şu tipler oyun oynamasa ne güzel olacak.

Bu çocuğun bu hale gelmesindeki en büyük etken anne babasıdır.

Gençlerimizde aileyi takmama gibi bir durum var yabancı filmlerden gelme ama bizim gençler daha berbat yorumladı bunu.
Çevre en önemli faktör ben bunu gözlemledim, samimi arkadaşın varsa bunun dışında dostluk ayrı bir şey bilene.

''Ülkemiz maalesef eğitimsiz bir "genç nüfustan" oluşuyor ve Metin2'den çıkan veletler beleş BF3'e dalıp oyunun içine ediyorlar. Herkes "en az üç çocuk" yapınca çıkan sonuç bu...''

@Recep Baltaş

Eline bedava BF3 geçen içine ediyor | Technopat Sosyal

Bu arada başlık çok yanlış. Diyelim ki yarın LoL kapandı. Bu zihniyet yeryüzünden mi silinecek? Başka bir oyun, başka bir amaç peşinde olacaklar. LoL'un gençliğimize kattığı değer falan yok. İrdelenmesi gereken eğitimsel ve toplumsal sorunlarımız var.

Ne diyeyim? Bu Amerika dizileri yalnız değil, bizim aptal dizilerimizde bunlara uyup etki yaratıyor, gençlerimizde.
Türk veya İslam tarihinde çok iyi örnek alınacak çok kişi var. Kendi gençlerimiz, soyumuzdan olanlar bunları yapması hiç hoş değil olamaz. Amerika'da ki gençleri örnek alan gençlerimize sesleniyorum;

1) Siz onlardan daha eğitimlisiniz ve şerefli, onurlusunuz. Ve tarihimize bakarsanız anlarsınız.
2) Bizim örf, adetlerimiz ve geleneklerimizi küçümsemeyin.
2) Her zaman doğru yolda olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…