G Greksız Decapat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 3 3 Mayıs 2020 #1 LOL'un seslerını acınca pıng cıkıyor veya sarkı actıgımda normalde boyle sıkıtnım yoktu son 1 aydır yasıyorum. Cozumu nedir ( indırdıgım sarkıları acınca da cıkyıor pıng bir de sarkının mesela yuksek seslı yerınde daha cok cıkıyor )?
LOL'un seslerını acınca pıng cıkıyor veya sarkı actıgımda normalde boyle sıkıtnım yoktu son 1 aydır yasıyorum. Cozumu nedir ( indırdıgım sarkıları acınca da cıkyıor pıng bir de sarkının mesela yuksek seslı yerınde daha cok cıkıyor )?
R ridoratti Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #2 Dosyaları doğrulama yaptınız mı? Burdan indirdiğiniz aracı kurup doğrulama yapmanızı tavsiye ederim.
G Greksız Decapat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 3 3 Mayıs 2020 #3 ridoratti dedi: Dosyaları doğrulama yaptınız mı? Burdan indirdiğiniz aracı kurup doğrulama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum suan ama hangılerını ısaretlemem lazım ridoratti dedi: Dosyaları doğrulama yaptınız mı? Burdan indirdiğiniz aracı kurup doğrulama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri ping.txt 456 bayt · Görüntüleme: 147
ridoratti dedi: Dosyaları doğrulama yaptınız mı? Burdan indirdiğiniz aracı kurup doğrulama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum suan ama hangılerını ısaretlemem lazım ridoratti dedi: Dosyaları doğrulama yaptınız mı? Burdan indirdiğiniz aracı kurup doğrulama yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla...
G Greksız Decapat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 3 3 Mayıs 2020 #5 Yaptım 27 ms dıyor Türkiye serveri içinmi acaba euwest secıp yaptım weste oynadıgım ıcın Greksız dedi: Yaptım 27 ms dıyor Türkiye serveri içinmi acaba euwest secıp yaptım weste oynadıgım ıcın Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri eqe.PNG 21,8 KB · Görüntüleme: 41
Yaptım 27 ms dıyor Türkiye serveri içinmi acaba euwest secıp yaptım weste oynadıgım ıcın Greksız dedi: Yaptım 27 ms dıyor Türkiye serveri içinmi acaba euwest secıp yaptım weste oynadıgım ıcın Genişletmek için tıkla...