bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #1 Bu klavyeyi buldum da sizce alınır mı? Hem hot swap hem hediye Switch gözüne yattı gibi. Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -Type-C Kablolu Mekanik Klavye-Hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu klavyeyi buldum da sizce alınır mı? Hem hot swap hem hediye Switch gözüne yattı gibi. Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -Type-C Kablolu Mekanik Klavye-Hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gernasch Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Bu klavyeyi bilmiyorum. Lenovo Lecoo GK304 kullanıyorum f/p olarak öneririm.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 bad life dedi: Bu klavyeyi buldum da sizce alınır mı? Hem hot swap hem hediye Switch gözüne yattı gibi. Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -Type-C Kablolu Mekanik Klavye-Hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Yurtiçi mecbursa iyi. Bütçeniz ne kadar?
bad life dedi: Bu klavyeyi buldum da sizce alınır mı? Hem hot swap hem hediye Switch gözüne yattı gibi. Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -Type-C Kablolu Mekanik Klavye-Hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Yurtiçi mecbursa iyi. Bütçeniz ne kadar?
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #4 MuratTheFounder dedi: Yurtiçi mecbursa iyi. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçem 700 TL yurtdışı sorun çıkartıyor bana
MuratTheFounder dedi: Yurtiçi mecbursa iyi. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bütçem 700 TL yurtdışı sorun çıkartıyor bana
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #5 bad life dedi: Bütçem 700 TL yurtdışı sorun çıkartıyor bana Genişletmek için tıkla... O zaman en iyisi o.
bad life dedi: Bütçem 700 TL yurtdışı sorun çıkartıyor bana Genişletmek için tıkla... O zaman en iyisi o.